Bijeli je grah namirnica bez koje ne može gotovo ni jedna kuhinja.Fin i hranjiv, poznat je kao raskošan izvor vrijednih sastojaka. Bilo da ga koristite u varivima, prilozima ili sa..
Proizveden bez konzervansa, crveni grah u finom slanom naljevu sačuvao je svu svoju kvalitetu.Isprobajte ga u specijalitetima meksičke kuhinje ili u kombinaciji s bučinim uljem. Id..
Šareni grah odličan je za variva ili za popularnu grah-salatu. Prije kuhanja možete ga namakati (6-8 sati), a kuhajte ga oko 1 sat.Idealan za svakoga pošto je lagan, lako probavlji..
Stara talijanska sorta rajčice (stvorena i selektirana 1926. godine). To je standardna rajčica tipa “šljivar” koja daje lijepe, izdužene crvene plodove dužine 8-12cm i prosječne te..
Želite li unijeti nešto novo u svakodnevni jelovnik, grah borlotti jedna je od najboljih opcija. Lagano hrskav izvana, a kremast iznutra, idealan je kao dodatak raznim jelima ili k..
Samo najfinija mlada, slatka zrna graška probranih sorti naći će svoje mjesto u ovom pakiranju.Posebno su brižno prerađena kako bi zadržala glavne osobine svježeg zrna. Bilo da se ..
Aceto balsamico je tamne boje, gustog i bogatog aromatičnog okusa što će hrani dati poseban pečat.Koristi se u mediteranskoj kuhinji kao začin salatama od radiča, rikole, graha ili..
Aceto balsamico je tamne boje, gustog i bogatog aromatičnog okusa što će hrani dati poseban pečat. Koristi se u mediteranskoj kuhinji kao začin salatama od radiča, rikole, graha il..