Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe sviježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za..
Svježe artičoke najviše kvalitete pripremljene sa stabljikama, svježe ubrane i obrađene kako bi se sačuvala sva njihova organoleptička svojstva. Vješto začinjene peršinom, bosiljko..
Luk Boretto u balzamičnom octu iz Modene predstavlja spoj dva posebna sastojka koji ovom proizvodu daju bogatu jantarnu boju. Precizno odabrana veličina luka čini ih idealnim za se..
Kriške ljetnog tartufa (Tuber Aestivum Vitt.) sačuvane u ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Ljetni tartuf vrlo dobro zadržava svoje organoleptičke karakteristike pa ovakav način ..
Okrugle talijanske cherry rajčice sa korom, ubrane zrele i pripremljene u trenutku zrelosti te konzervirane u delikatesnom umaku. Bogat okus rajčice poboljšava svako jelo u kojem s..
Oguljeni rajčice u umaku. Vrhunske, precizno kalibrirane oguljene rajčice čvrste teksture te okusa i arome svježe ubranih rajčica. Konzervirane u ukusnom soku od rajčice čine ih to..
Crne masline pripremljene u pećnici tipične su u mediteranskoj kuhinji, a takvim tipom pripreme ostaju čvrste. Te crne masline mogu se uživati uz predjelo ili se koristiti u brojni..
Crvene datterino rajčice u morskoj vodi. Beru se zrele i odmah uranjaju u morsku vodu, čime se omogućava očuvanje njihovih svojstava. Savršeno se prilagođavaju brojnim receptima, s..
Guacamole je umak na bazi avokada, a u ovoj verziji obogaćen je povrćem poput paprike, rajčica i luka kako bi se naglasio njegov egzotičan okus. Osim klasičnog kukuruznog čipsa, ov..
Kuhanjem je naglašen slatko-kiseli okus crvenog luka i neodoljiva aroma, a karamelizacija daje izražajnu jantarnu boju. Izvrsna opcija kao prilog glavnim jelima sa mesom, za kruton..
Sočne naranče pažljivo oguljene kombinirane s bademima, ekstra djevičanskim maslinovim uljem i parmezanom, zajedno čine pesto koji sadrži sve okuse Mediterana. Izvrstan začin za pr..
Goveđe i svinjsko mljeveno meso kuhano je sa lukom, mrkvom i celerom, nakon čega mu je dodan umak i pasta od rajčice te predstavlja jedan od najtradicionalnijih talijanskih umaka. ..