ZE-GO
Crni tartuf smrznuti 1kgCrni tartuf je podzemna gljiva koja živi u simbiozi s određenim vrstama stabala. Tartuf je bogati važnim mineralnim tvarima poput fosfora, kalija, kalcija, ..
Gljiva lisičarka, (lat. Cantharellus cibarius) vrhunska je jestiva gljiva. Jedna od rijetkih gljiva bogatih vitaminom C, također i vitaminom D. Može se jesti i sirova. Klobuk je va..
Sastav: bukovače (pleurotus ostreatus), šampinjoni (agaricus bisporus), shiitake (lentinula edodes), nameko (pholiota microspora) i vrganji (boletus edulis).Isprobajte odličnu mješ..
Meso smrčaka je nježno, krhko i saćaste strukture. Izvrsni su u juhama, umacima, salatama ... mogu se i sušiti. Meso je bjelkaste do oker boje i vrlo ugodnog mirisa i okusa. Struča..
Pravi vrganj (lat. boletus edulis) je vrsta jestiva gljive iz porodice vrganjevki (Boletaceae). Klobuk je svijetao ili tamnosmeđ, u početku polukruglast, kasnije postane otvoren, v..
Pravi vrganj (lat. boletus edulis) je vrsta jestiva gljive iz porodice vrganjevki (Boletaceae). Klobuk je svijetao ili tamnosmeđ, u početku polukruglast, kasnije postane otvoren, v..
Jagode su odličan izvor folata, vitamina C, fenola, te sadrže jako velike količine prehrambenih vlakana koja su neophodna za normalan rad probavnog trakta, snižavaju kolesterol u k..